Jul 6, 2007

Milano Fair 2007 (ultimul capitol)


Zanotta a prezentat ca de obicei o serie de noutati lipsite de compromisuri. Arik Levi a "desenat" pentru producatorul italian o serie de mese si masute care au in comun baza sculpturala: Wire.


Un demn urmas al lui Egg Chair dar actualizat pentru burlacul anului 2007: Evolution, design Ora Ito pentru Zanotta. Foarte cool!


Karim Rashid blobs again! O canapea multifunctionala mai ales pentru spatii publice: Koochy. Produsa de Zanotta.


Arik Levy incepe sa-mi devina din ce in ce mai simpatic. Imi place acest raft numit Level care poate fi pozitionat pe inaltime sau latime, poate fi achizitionat cu cutii colorate detasabile si este editat tot de Zanotta.


Discreta companie elvetiana Wogg a prezentat si anul acesta un produs remarcabil. Este destul de greu de explicat dar sezutul este obtinut prin infasurarea tapiteriei matlasate in jurul structurii din lemn. Design Joerg Boner.


O lampa ce creeaza umbre spectaculoase: Camouflage, design Front pentru compania suedeza Zero.




Asta cred ca a fost lampa mea preferata in tot Euroluce: PXL, design Fredrik Mattson pentru Zero.










Este primul an in care ajung la expozitia organizata de catre grupul olandez TuttoBeNe intr-un din depourile din zona Tortona si nu mi-a parut rau. De la accesorii de imbracaminte, genti, vesela sau mobilier de gradina, designerii reuniti acolo au dat dovada de imaginatie debordanta si mult umor. Sper sa ajung si la prezentarea lor din Londra toamna asta.


O solutie de decorare a peretilor cu calitati de izolare fonica. Ce va puteti dori mai mult? Panourile Sono create de Claesson Koivisto Rune sunt fabricate din mesteacan laminat si sunt produse de Swedese.





Compania lui Tom Dixon merge excelent iar portofoliul de noutati 2007 este pe masura: gama Beat s-a imbogatit cu o lampa de masa si ceva vaze, patternul Link este acum prezent si in motivul sofisticat al unei masute de cafea iar Punch Light multiplica lumina becului cu ajutorul feliilor de aluminiu finisat oglinda.

1 comment:

KMC said...

Mobilierul din fier forjat confera o atmosfera stilata dar si relaxanta in acelasi timp.
Pentru un aer futurist se poate opta pentru balustrade inox.